FEG-SEM

Moderni kenttäemissiomikroskooppi MIRA vaativaan kuvantamiseen. Korkea resoluutio, hyvä käytettävyys ja monipuoliset detektorioptiot tekevät MIRAsta erinomaisen analyysilaitteen. Laitteessa on monipuolinen SEM-ohjelmisto, jossa on lisänä easySEM™ käyttöliittymä aloittelevia käyttäjiä varten. MIRA soveltuu monenlaisille näytteille ja on erinomainen työkalu silloin kun näytetyypit ja -materiaalit vaihtelevat.

Ultrakorkean resoluution MAIA-sarjassa kenttäemissiolähteen suorituskyky viedään äärimmilleen Triglav™-kolumnin ja erityisen immersiolinssin avulla. Linssiratkaisu mahdollistaa korkean resoluution myös erittäin alhaisilla kiihdytysjännitteillä, mikä helpottaa eristävien näytteiden kuvantamista. Äärimmäisen suorituskyvyn, hyvän käytettävyyden ja monipuolisten detektorioptioiden ansiosta MAIA on erinomainen laite vaativiin sovelluksiin. Laitteessa on monipuolinen SEM-ohjelmisto, jossa on lisänä easySEM™ käyttöliittymä aloittelevia käyttäjiä varten.

Tescanin uuden S8000 SEMin Brightbeam-kolumni ja in-beam detektorit mahdollistavat lähes immersiolinssiä vastaavan resoluution ilman sen tuomia rajoitteita magneettisten näytteiden kuvaamisessa. S8000 on loistava korkean resoluution mikroskooppi ja analyysilaite kaikkiin sovelluksiin. Laitteessa on uusi monipuolinen Tescanin SEM-ohjelmisto.

Kaikissa kenttäemissiomikroskoopeissa on täysin moottoroitu näytepöytä: X / Y / Z -liikkeet, kallistus ja pöydän kierto.

MIRA3 LM / XM / GM
FEG-SEM Elektronimikroskooppi

  • 3 kammiokokoa
  • Erinomainen kuvan laatu
  • Kaikille näytetyypeille


MIRA3 on suorituskykyinen SEM kaikkiin sovelluksiin.

Resoluutio:
1.2nm@30kV, 2.5nm@3kV

MAIA3 LM / XM / GM
FEG-SEM Elektronimikroskooppi

  • 3 kammiokokoa
  • Paras resoluutioTriglav™ kolumni ja kehittyneet detektorit. MAIA3 tarjoaa äärimmäistä suorituskykyä todella vaativaan SEM-kuvantamiseen. Paras suorituskyky ei-magneettisille näytteille.
Resoluutio:
0.7nm@30kV, 1nm@1kV

TESCAN S8000
FEG-SEM Elektronimikroskooppi

  • Aina suurin GM kammio
  • Uusi SEM kolumni
  • Uusi SEM-ohjelmisto


BrightBeam SEM kolumni ja uudet in-beam aksiaaliset detektorit. S8000 on korkean resoluution SEM kaikkiin sovelluksiin.

Resoluutio:
0.9nm@15kV, 1.7nm@1kV, 1.4nm@1kV (BDT:n kanssa)

Soita 010 328 9980 ja kysy lisää Pyydä demo tai jätä yhteydenottopyyntö