Rahoitus

Voit hakea meiltä leasing- /osamaksurahoitusta,
esimerkiksi tasaeräisiksi kk-maksuiksi jaettuna.

Yhteistyökumppanimme leasing-rahoituksessa on Ikano Bank AB (julk), Suomen sivuliike.

Ikano Bankin leasing antaa joustavan ja kilpailukykyisen rahoituksen yrityksen kalusto- ja laitehankintoja varten, reilun ehdoin. Ikano Bankissa leasing-rahoituksen hankkiminen on suoraviivainen ja nopea prosessi. Ikano Bank AB kuuluu Ikano-konserniin, jonka juuret ovat Etelä-Ruotsissa. Toiminta alkoi Suomessa vuonna 2004.  https://ikanobank.fi/yrityksille/leasing

Leasing-rahoitus mahdollistaa yritykselle monenlaisia hyötyjä: 

Liiketoimintasi voi uudistua ja kasvaa: Leasing-rahoituksella saat nopeasti käyttöösi liiketoimintasi tarvitsemat laitteet ja kalustot.  

Helpotat arkeasi: Leasing-rahoituksella varmistat, että käytössäsi on jatkuvasti toimiva kalusto, eikä toimintaasi tule kalliita keskeytyksiä.  

Kuukausimaksun helppous verrattuna kertainvestointiin. 

Helppo budjetointi: saat ensimmäisen laskun jälkeen aina samansuuruisen laskun, esimerkiksi kerran kuukaudessa tai kvartaalissa, sopimuskauden loppuun asti. 

Vuokrakohde vakuutena: rahoitettava kohde toimii leasing-rahoituksen vakuutena ja yleensä muita vakuuksia ei tarvita.

Finfocus Instruments Oy tuo maahan, myy ja huoltaa laitteita metallien, muiden materiaalien ja maaperän analysointiin, mittaamiseen, tutkimiseen sekä näytteiden käsittelyyn. Laitetoimitukseen sisältyy aina käyttökoulutus.

Finfocus Instruments Oy

Hiomotie 32
00380 Helsinki
info@finfocus.fi
010 328 9980

 

luotettava kumppani logo

tescan logo nenovision logo

quorum logo

metkon logo

 

 

Copyright © 2024 Finfocus Instruments Oy