Kovuusmittaus ja kovuusmittarit

Etusivu » Kovuusmittaus ja kovuusmittarit

INNOVATESTIN KOVUUSMITTARIT

Kovuusmittari monipuolisilla ominaisuuksilla verkkokaupastamme. Laajasta valikoimastamme löydät manuaaliset, puoliautomaattiset ja täysin automaattiset kovuusmittarit.

Kovuusmittaus onnistuu tarkasti laitteillamme. Vastaamme mielellämme kaikkiin mahdollisiin kysymyksiin ja autamme oikean kovuusmittarin valinnassa.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Vickers

Rockwell

Brinell

Yhdistelmäkovuusmittarit

Kannettavat kovuusmittarit

Pinnankarheuden mittarit

Kalvonpaksuuden mittarit

Näytetään tulokset 1–16 / 32

KOVUUSMITTAUS EDISTYKSELLISILLÄ LAITTEILLA

Jokainen automaattinen kovuusmittari on varustettu Innovatestin edistyksellisellä IMPRESSIONS-mittausohjelmistolla. Siinä kovuusasteikon valinta, tulosten tallennus ja raportointi, hyväksymisrajojen asetus ja muunnokset muille kovuusasteikoille ovat helposti tehtävissä suoraan kosketusnäytöltä tai parilla hiiren klikkauksella.

Kovuusmittausohjelmassa voi vapaasti tehdä automaattisia mittaussarjoja ja tallentaa ne myöhempää käyttöä varten. Saatavilla on useita valmiita mittausohjelmia mm. hitsien tai pintakarkaistujen osien mittaamiseen.

KOVUUSMITTAUS AUTOMAATTISILLA LAITTEILLA

  • Weld Configurator: hitsien mittauspisteiden ohjelmoiminen nopeutuu ja tarkentuu ISO 9015-standardin mukaisten valmiiden mittaussarjojen avulla. Niitä voi käyttää sellaisenaan tai muokata mittauspisteitä haluamallaan tavalla.
  • CHD (Case Hardness Depth) configurator: pintakarkaistujen osien kovuuskäyrien mittaaminen sekä raportointi selkeytyvät ja omien mittaussarjojen teko helpottuu.
  • Automaattinen (kappaleen) reunan ja mittaussarjan lähtöpisteen tunnistus.
  • Automaattinen kappaleen ääriviivojen skannaus.
  • Auto zoom / Auto focus -toiminto ja automaattinen mittausjäljen mittaus.
  • Yleiskamera, jolla näkee koko näytepöydän yleisnäkymän ja voi nopeasti valita mitattavan kohdan tai klikata ja tallentaa ohjelmoitavat pisteet muistiin.
  • Liitettävyys osaksi automaattista mittauslinjaa.

Automaattisessa kovuusmittarissa on moottoroitu X-Y-mittauspöytä, joita on valittavana eri kokoisia. Z-suuntainen liike voi olla osin manuaalisesti tai täysin automaattisesti ohjattu siten, että mittauspöytä liikkuu Z-suunnassa (ylös-alas). Vaihtoehtoisesti toisissa mittarimalleissa liikkuu revolveripää mittauskärkineen ja objektiiveineen liikkuu Z-suunnassa ja mittauspöydässä on vain X-Y-suuntaiset liikkeet.

Yhdistelmä-kovuusmittareilla voidaan mitata kaikilla kovuusasteikoilla ja niiden mittausalue on erittäin kattava (vaihtelee malleittain) välillä 1gf – 3000kgf. Revolveripäässä voi olla samanaikaisesti 2-4 mittauskärkeä ja 2-4 objektiivia, jolloin kovuusmittaus asteikot ja kuormat voidaan suoraan valita Impressions-mittausohjelmasta. Yhdellä kovuusmittarilla saadaan näin tehtyä kovuusmittaus aina luotettavasti ja toistettavasti.

Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiin ja autamme oikean kovuusmittarin valinnassa.

Kysy lisää kovuusmittareista

Finfocus Instruments Oy tuo maahan, myy ja huoltaa laitteita metallien, muiden materiaalien ja maaperän analysointiin, mittaamiseen, tutkimiseen sekä näytteiden käsittelyyn. Laitetoimitukseen sisältyy aina käyttökoulutus.

Finfocus Instruments Oy

Hiomotie 32
00380 Helsinki
info@finfocus.fi
010 328 9980

 

luotettava kumppani logo

tescan logo nenovision logo

quorum logo

metkon logo

 

 

Copyright © 2024 Finfocus Instruments Oy