Puolijohdeteollisuus

Puolijohdenäytteiden analysointi onnistuu myymillämme laitteilla kätevästi! Asiantuntijamme auttavat mielellään sinua valitsemaan oikean analysaattorin.

Puolijohdeteollisuus on elektroniikkateollisuuden kulmakivi. Ilman puolijohdeteollisuudet uraa uurtavia saavutuksia elektroniikan kehitys ei olisi ollut mahdollista siinä mittakaavassa missä se nyt näyttäytyy. Laitteistojen koko on pienentynyt ja niiden teho on kasvanut samassa ellei jopa hurjemmassa suhteessa. Laitteistojen pienenemisen sekä tehon kasvun on mahdollistanut puolijohdeteollisuudessa valmistettavien komponenttien pienentyminen, mikä myös osaltaan mahdollistaa komponenttien määrän kasvun laitteessa.

Tänä päivänä puolijohdeteollisuudessa valmistettavien ja tutkittavien komponenttien rakenteita mitataan nanometriluokassa. Tällaisten komponenttien valmistus ja tutkimus vaatii pitkälle kehitettyjä työkaluja sekä mitta- että tutkimuslaitteistoja. Tämä tarkoittaa sitä, että tutkimuslaitteistolta vaaditaan äärimmäistä kykyä, kuten resoluutiota, havainnoida rakenteiden ja materiaalien ominaisuuksia.

Me Finfocuksella tuomme maahan ja myymme Tescanin elektronimikroskooppeja sekä eri laitevalmistajien EDS-analysaattoreita. Mikäli näille laitteille on tarvetta, esimerkiksi puolijohdeteollisuudessa, niin Finfocuksen asiantuntijat auttavat mielellään.

Tuotteet

Finfocus Instruments Oy tuo maahan, myy ja huoltaa laitteita metallien, muiden materiaalien ja maaperän analysointiin, mittaamiseen, tutkimiseen sekä näytteiden käsittelyyn. Laitetoimitukseen sisältyy aina käyttökoulutus.

Finfocus Instruments Oy

Hiomotie 32
00380 Helsinki
info@finfocus.fi
010 328 9980

 

luotettava kumppani logo

tescan logo nenovision logo

quorum logo

metkon logo

 

 

Copyright © 2024 Finfocus Instruments Oy