Imina MiBOT Mikro- ja nanomanipulaattorit

Etusivu » Pintaa koestavat menetelmät » Imina MiBOT Mikro- ja nanomanipulaattorit

Imina Technologies MiBOT™

Iminan valmistamat MiBOT™ robotteja käytetään mikro- sekä nanorakenteiden sähköiseen karakterisointtiin.

MICRO tuoteperheen MiBOT™ robotit on tarkoitettu hyödynnettäväksi valomikroskoopin kanssa. Valomikroskoopin erotuskyky on riittävä mikrometrien kokoisten rakenteiden havainnointiin ja MiBOT™ robotin ohjaamiseksi oikealle kohdalle. MICRO tuotesarja liiketarkkuus X,Y suunnassa on 100nm, jolloin mikrorakenteisiin kohdistaminen on helppoa.

NANO tuoteperheen MiBOT™ robotteja hyödynnetään useimmiten elektronimikroskooppien kanssa, sillä NANO tuoteperheen liiketarkkuus X,Y suunnassa on 1nm. Elektronimikroskooppi mahdollistaa nanometrien kokoisten rakenteiden havainnoinnin sekä NANO MiBOT™ robottien ohjaamisen oikealle kohdalle, tällöin pienimmätkin rakenteet voidaan karakterisoida. Useimmat elektronimikroskoopit ovat yhteensopiva MiBOT™ robottien kanssa, mutta elektronimikroskoopin kammion koko voi vaikuttaa asennukseen. Meiltä saa tarvittaessa lisätietoja.

MICRO tuoteperheen MiBOT™ robotit on mahdollista päivittää NANO tuoteperheen MiBOT™ roboteiksi elektroniikkapäivityksellä.

Kysy lisää

Näytetään kaikki 3 tulosta

Finfocus Instruments Oy tuo maahan, myy ja huoltaa laitteita metallien, muiden materiaalien ja maaperän analysointiin, mittaamiseen, tutkimiseen sekä näytteiden käsittelyyn. Laitetoimitukseen sisältyy aina käyttökoulutus.

Finfocus Instruments Oy

Hiomotie 32
00380 Helsinki
info@finfocus.fi
010 328 9980

 

luotettava kumppani logo

tescan logo nenovision logo

quorum logo

metkon logo

 

 

Copyright © 2024 Finfocus Instruments Oy