NenoVision Litescope AFM-in-SEM

Etusivu » Pintaa koestavat menetelmät » NenoVision Litescope AFM-in-SEM

NenoVision LiteScope AFM-in-SEM

NenoVisionin LiteScope AFM on monipuolinen atomivoimamikroskooppi, joka asennetaan elektronimikroskoopin kammioon. LiteScope on yhteensopiva lähes kaikkien elektronimikroskooppivalmistajien kanssa, myös Finfocuksen edustaman Tescanin kanssa.

Tutustu Tescanin laitevalikoimaan

LiteScope AFM on suunniteltu käytettäväksi elektronimikroskoopin kanssa, mutta tarvittaessa, sen voi asentaa myös omassa kokonaisuudessaan myös pöydällä käytettäväksi. Kuitenkin parhaan tuloksen saamiseksi, suositellaan elektronimikroskoopin (SEM) käyttöä laitteiston kanssa.

LiteScope AFM ja SEM yhdistelmä mahdollistaa monipuolisen ja kattavan tutkimustiedon saamisen, menetelmää kutsutaan CPEM menetelmäksi, eli Correlative Probe and Electron Microscopy -menetelmäksi. CPEM-menetelmällä tarkoitetaan kahden tai useamman menetelmän käyttämistä samasta näytteestä ja tarkalleen samasta kohdasta näytettä. Tämä on usein haastavaa, sillä näytteitä siirretään mittausmenetelmien välillä, mutta LiteScope AFM ja SEM yhdistelmällä tämä on helppoa ja vaivatonta, sillä LiteScope AFM on asetettu SEM kammioon, ja molemmat menetelmät tutkivat näytettä samanaikaisesti samasta kohdasta. Kerromme mielellämme lisää, otathan yhteyttä!

Ota yhteyttä

Näytetään ainoa tulos

Finfocus Instruments Oy tuo maahan, myy ja huoltaa laitteita metallien, muiden materiaalien ja maaperän analysointiin, mittaamiseen, tutkimiseen sekä näytteiden käsittelyyn. Laitetoimitukseen sisältyy aina käyttökoulutus.

Finfocus Instruments Oy

Hiomotie 32
00380 Helsinki
info@finfocus.fi
010 328 9980

 

luotettava kumppani logo

tescan logo nenovision logo

quorum logo

metkon logo

 

 

Copyright © 2024 Finfocus Instruments Oy