Etusivu » Tuotteet » TESCAN MAGNA FEG-SEM elektronimikroskooppi

TESCAN MAGNA FEG-SEM elektronimikroskooppi

Tescan MAGNA laitteistosta on saatavilla samat kammiokoot kuin CLARA laitteistostakin (LM/GM), mutta MAGNA poikkeaa CLARA mallistosta elektronikolumnin puolelta merkittävästi.Ultrakorkean resoluution MAGNA-sarjassa kenttäemissiolähteen suorituskyky viedään äärimmilleen Triglav™-kolumnin ja erityisen immersiolinssin avulla. Linssiratkaisu mahdollistaa korkean resoluution myös erittäin alhaisilla kiihdytysjännitteillä, mikä helpottaa eristävien näytteiden kuvantamista. Äärimmäisen suorituskyvyn, hyvän käytettävyyden ja monipuolisten detektorioptioiden ansiosta MAGNA on erinomainen laite vaativiin sovelluksiin.

  • Triglav™ UHR Kolumni
  • Korkean vakuumin laitteisto
  • Matala vakuumi optiona
  • Resoluutio:
    0,5 nm @ 30 keV
    1,2 nm @ 1 keV

 

Valmistaja: Tescan GROUP, a.s., Czech Republic

Lisätiedot

TESCAN MAGNA on kenttäemissioon perustuva UHR-elektronimikroskooppi. Elektronimikroskoopin mukana tulee standardina SE-detektori ja sen lisäksi laitteisto on mahdollista varustaa monipuolisesti erilaisilla BSE-, EDS-, yms. detektoreilla.

Laitteisto on saatavilla kahdella erikokoisella kammiolla (LM ja GM) mikä mahdollistaa monipuolisesti erilaisten näytteiden tutkimisen. TESCAN MAGNA elektronimikroskooppi on varustettu Immersiolinsseillä, jotka mahdollistavat huippuresoluution saavuttamisen ei-magneettisilla näytteillä.

Laitteiston kammiossa on 5-aksiaalinen kompusentrinen näytepöytä (X, Y, Z, tilt, rot), jonka liikealueet riippuvat kammion koosta.

Annamme mielellämme lisätietoja laitteistosta. Otathan yhteyttä alla olevalla lomakkeella

Ominaisuudet

Esitteet, Videot

Lataa tästä TESCAN MAGNA elektronimikroskoopin esite:

TESCAN MAGNA esite

Lisävarusteet

TESCAN MAGNA elektronimikroskooppi on varustettavissa monilla erilaisilla lisävarusteilla.

Laitteistoon voidaan lisätä standardina tulevan SE-detektorin lisäksi BSE-detektori useammasta vaihtoehdosta, sekä muita detektoreja kuten STEM-, EDS-, EBSD-, RAMAN- ja CL-detektori. Detektorien lisäksi laitteistoon on saatavilla monia muita lisäosia.

Kerromme mielellämme lisää! Meihin voi ottaa yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai sitten voit soittaa suoraan numeroon: 010 328 9980

Ota yhteyttä ja kysy lisää tuotteesta

"*" näyttää pakolliset kentät

Käytämme lomakkeen kautta saatuja tietoja palveluidemme tarjoamiseen ja toimittamiseen. Lisätietoja löydät Finfocus Instruments Oy:n tietosuojaselosteesta »
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Finfocus Instruments Oy tuo maahan, myy ja huoltaa laitteita metallien, muiden materiaalien ja maaperän analysointiin, mittaamiseen, tutkimiseen sekä näytteiden käsittelyyn. Laitetoimitukseen sisältyy aina käyttökoulutus.

Finfocus Instruments Oy

Hiomotie 32
00380 Helsinki
info@finfocus.fi
010 328 9980

 

luotettava kumppani logo

tescan logo nenovision logo

quorum logo

metkon logo

 

 

Copyright © 2024 Finfocus Instruments Oy