RoHS-analyysit

Elektroniikka-, muovi- ja metalliosien tarkastus on kannettavalla X-MET analysaattorilla nopeaa ja helppoa. Testaalta tullessaan X-MET on valmist RoHS-direktiivissä määriteltyjen, kiellettyjen alkuaineiden (Cd, Hg, Pb, Cr ja Br) mittauksiin.

Valmiit hyväksymis- ja hylkäysrajat sekä värikoodit helpottavat tulosten tulkintaa. Kameran avulla on helppo tähdätä tarkasti mittauskohtaan.

Tulosruudulla näkyy selkeästi onko alkuaineen pitoisuus alle RoHS-direktiivin hyväksymisrajan (vihreä väri) vai onko alkuainetta yli hylkäysrajan (punainen varoitus). Jos pitoisuus on hyväksymisrajan tuntumassa, laite ohjaa käyttäjää keltaisella värillä tekemään lisätutkimuksia mitatusta komponentista ja varmistamaan sen kelpoisuuden.

Samalla laitteella voi analysoida ja tunnistaa myös monia muita materiaaleja, esim. metalliseosten alkuainepitoisuuksia ja kauppalaatuja (ks. PMI & Materiaalin tunnistus).

Tuotteet

No products found

Finfocus Instruments Oy tuo maahan, myy ja huoltaa laitteita metallien, muiden materiaalien ja maaperän analysointiin, mittaamiseen, tutkimiseen sekä näytteiden käsittelyyn. Laitetoimitukseen sisältyy aina käyttökoulutus.

Finfocus Instruments Oy

Hiomotie 32
00380 Helsinki
info@finfocus.fi
010 328 9980

 

luotettava kumppani logo

tescan logo nenovision logo

quorum logo

metkon logo

 

 

Copyright © 2024 Finfocus Instruments Oy