Etusivu » Tuotteet » TESCAN VEGA4 Compact elektroni­mikroskooppi

TESCAN VEGA4 Compact elektroni­mikroskooppi

Neljännen sukupolven analyyttinen VEGA Compact elektronimikroskooppi mahdollistaa laadukkaan kuvantamisen korkealla resoluutiolla unohtamatta käyttäjäystävällisyyttä. Operaattori pystyy vaivatta navigoimaan näytteen pinnassa pienemmillä suurennoksilla ja oikean kohdan löydyttyä myös tarkentamaan ja suurentamaan kuvaa vaivattomasti, ilman monimutkaisia kuvausparametrien säätöjä. Tämä on mahdollista Tescan Essence ohjelmiston avulla, joka on suunniteltu täyttämään monipuolisesti aloittelevien kuin edistyneempienkin käyttäjien tarpeet. TESCAN VEGA4 soveltuu moniin käyttäjäympäristöihin sekä sovelluskohteisiin aina biologisista näytteistä materiaalitutkimukseen.

  • W-filamentti (W-SEM)
  • Korkean vakuumin laitteisto
  • SE- ja BSE-detektorit standardina
  • LM-kokoinen kammio
  • Resoluutio:
    3 nm @ 30 keV
    8 nm @ 3 keV

 

Valmistaja: Tescan GROUP, a.s., Czech Republic

Lisätiedot

TESCAN VEGA Compact on “avaimet käteen” periaatteella suunniteltu elektronimikroskooppi. Elektronimikroskoopin mukana tulee SE- ja BSE-detektorit (4Q BSE), joiden lisäksi laitteistoon on mahdollista asentaa EDS-detektori alkuaineanalytiikkaa varten. EDS-detektori voi olla TESCANin oma, joka integroidaan suoraan laitteiston omaan käyttöympäristöön tai se voi olla kolmannen osapuolen detektori. Laitteessa on LM kokoinen kammio, jonka läpimitta on 230mm ja kammiossa 5-aksiaalinen kompusentrinen näytepöytä (X, Y, Z, tilt, rot). Laitteisto asennetaan käyttövalmiiksi ja käyttäjät koulutetaan laitteiston käyttöä varten.

Annamme mielellämme lisätietoja laitteistosta. Otathan yhteyttä alla olevalla lomakkeella.

Esitteet, Videot

Lataa tästä TESCAN VEGA-sarjan elektronimikroskoopin esite:

TESCAN VEGA esite

Lisävarusteet

TESCAN VEGA Compact on kompakti elektronimikroskooppimalli ja siihen on saatavilla rajallisesti lisätarvikkeita. Laitteisto kuitenkin tarvitsee toimiakseen typpeä ja paineilmaa.

Mikäli olet kiinnostunut kuulemaan lisää, niin otathan yhteyttä alla olevalla yhteydenottolomakkeella.

Ota yhteyttä ja kysy lisää tuotteesta

"*" näyttää pakolliset kentät

Käytämme lomakkeen kautta saatuja tietoja palveluidemme tarjoamiseen ja toimittamiseen. Lisätietoja löydät Finfocus Instruments Oy:n tietosuojaselosteesta »
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Finfocus Instruments Oy tuo maahan, myy ja huoltaa laitteita metallien, muiden materiaalien ja maaperän analysointiin, mittaamiseen, tutkimiseen sekä näytteiden käsittelyyn. Laitetoimitukseen sisältyy aina käyttökoulutus.

Finfocus Instruments Oy

Hiomotie 32
00380 Helsinki
info@finfocus.fi
010 328 9980

 

luotettava kumppani logo

tescan logo nenovision logo

quorum logo

metkon logo

 

 

Copyright © 2024 Finfocus Instruments Oy