Etusivu » Tuotteet » TESCAN VEGA4 elektronimikroskooppi

TESCAN VEGA4 elektronimikroskooppi

Neljännen sukupolven analyyttinen VEGA4 elektronimikroskooppi mahdollistaa laadukkaan kuvantamisen korkealla resoluutiolla unohtamatta käyttäjäystävällisyyttä. Operaattori pystyy vaivatta navigoimaan näytteen pinnassa pienemmillä suurennoksilla ja oikean kohdan löydyttyä myös tarkentamaan ja suurentamaan kuvaa vaivattomasti, ilman monimutkaisia kuvausparametrien säätöjä. Tämä on mahdollista Tescan Essence ohjelmiston avulla, joka on suunniteltu täyttämään monipuolisesti aloittelevien kuin edistyneempienkin käyttäjien tarpeet. TESCAN VEGA4 soveltuu moniin käyttäjäympäristöihin sekä sovelluskohteisiin aina biologisista näytteistä materiaalitutkimukseen.

  • W-filamentti (W-SEM)
  • Korkean sekä matalan vakuumin laitteisto
  • SE- ja BSE detektorit standardina
  • Resoluutio: 3nm @ 30keV, 8nm @ 3keV (korkeassa vakuumissa)

Valmistaja: Tescan GROUP, a.s., Czech Republic

Lisätiedot

TESCAN VEGA4 on analyyttinen termiseen emissioon (W-elektronilähde) perustuva elektronimikroskooppi. Elektronimikroskoopin mukana tulee standardina SE-detektori ja sen lisäksi laitteisto on mahdollista varustaa monipuolisesti erilaisilla BSE-, EDS-, yms. detektoreilla.

Laitteisto on saatavilla kahdella erikokoisella kammiolla (LM ja GM) mikä mahdollistaa monipuolisesti erilaisten näytteiden tutkimisen. TESCAN VEGA4 elektronimikroskoopit on varustettu standardina kammion paineenalentimella, eli laitteistolla pystytään toimimaan myös alhaisemmissa paineissa. Standardina paineenalennus on asetettu 30 Pa, mutta laitteistot on saatavilla myös versiona, jossa painetta voidaan säätää aina 500 Pa asti.

Laitteiston kammiossa on 5-aksiaalinen kompusentrinen näytepöytä (X, Y, Z, tilt, rot), jonka liikealueet riippuvat kammion koosta.

Annamme mielellämme lisätietoja laitteistosta. Otathan yhteyttä alla olevalla lomakkeella.

Esitteet, Videot

Lataa tästä TESCAN VEGA elektronimikroskoopin esite:

TESCAN VEGA esite

Lisävarusteet

TESCAN VEGA4 elektronimikroskooppi on varistettavissa monilla erilaisilla lisävarusteilla, toisin kuin sen kevyempi malli (Compact).

Laitteistoon voidaan lisätä standardina tulevan SE-detektorin lisäksi BSE-detektori useammasta vaihtoehdosta, sekä muita detektoreja kuten STEM-, EDS-, EBSD-, RAMAN- ja CL-detektori. Detektorien lisäksi laitteistoon on saatavilla monia muita lisäosia.

Kerromme mielellämme lisää! Meihin voi ottaa yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai sitten voit soittaa suoraan numeroon: 010 328 9980

Ota yhteyttä ja kysy lisää tuotteesta

"*" näyttää pakolliset kentät

Käytämme lomakkeen kautta saatuja tietoja palveluidemme tarjoamiseen ja toimittamiseen. Lisätietoja löydät Finfocus Instruments Oy:n tietosuojaselosteesta »
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Finfocus Instruments Oy tuo maahan, myy ja huoltaa laitteita metallien, muiden materiaalien ja maaperän analysointiin, mittaamiseen, tutkimiseen sekä näytteiden käsittelyyn. Laitetoimitukseen sisältyy aina käyttökoulutus.

Finfocus Instruments Oy

Hiomotie 32
00380 Helsinki
info@finfocus.fi
010 328 9980

 

luotettava kumppani logo

tescan logo nenovision logo

quorum logo

metkon logo

 

 

Copyright © 2024 Finfocus Instruments Oy