LIBS-analysaattorit

LIBS-analysaattorit tuottavat tarkkaa ja luotettavaa tietoa

Laseriin perustuva mittaus on nopeaa ja helppoa. Tyypillinen mittausaika on 1 sekunti. LIBS on uusi menetelmä, jota käytetään alkuaineiden pitoisuusmäärityksiin. Hitachin LIBS-analysaattorit ovat markkinoiden ehdotonta kärkeä: luotettavia, helppokäyttöisiä ja tarkkoja analysaattoreita vaativaankin kenttäkäyttöön!

  

Ota yhteyttä ja kysy lisää


Lue lisää

VULCAN Expert
Laser/LIBS-analysaattori

  • Kaikille metallilaaduille
  • Nopea mittaus: 1 sekunti
  • Ei röntgensäteilyä

Expertiin on kalibroitu kaikki yleisimmät metalliseokset: teräkset (matalaseosteiset, rst, haponkestävä, korkeaseosteiset ym), nikkeliseokset, kuparit/messingit/pronssit, Co-, Pb-, Sn- ja Ti-seokset, sekä Al ja Mg-seokset. Lisäksi muiden seostyyppien tunnistus.

Lataa esite

VULCAN Smart
Laser/LIBS-analysaattori

  • Teräksille ja nikkeleille
  • Nopea mittaus: 1 sekunti
  • Ei röntgensäteilyä

Smartiin on kalibroitu teräkset (matalaseosteiset, rst, haponkestävä, korkeaseosteiset ym) ja nikkeliseokset. Optiona saatavilla kuparit/messingit/pronssit sekä Co-, Pb-, Sn- ja Ti-seokset. Lisäksi muiden seostyyppien tunnistus, mutta ei Mg- ja Al-seoksia.

Lataa esite
Soita 010 328 9980 ja kysy lisää Pyydä demo tai jätä yhteydenottopyyntö


Vulcan LIBS-analysaattorit

VULCAN on valmiiksi kalibroitu analysoimaan ja tunnistamaan metalliseoksia. Mittauksessa pulssimainen laser sulattaa materiaalin pintaa, jolloin laitteen spektrometri havaitsee plasman valosta eri alkuaineiden aallonpituudet ja mittaa niiden intensiteetit. Niistä laite laskee alkuaineiden pitoisuudet ja tunnistaa metalliseoksen (grade) sekunnissa.

Myös ns. kevyet alkuaineet (Mg, Al, Si) voidaan mitata nopeasti ja luotettavasti. Siksi myös alumiiniseosten analysointi onnistuu huomattavasti nopeammin ja helpommin kuin kannettavilla XRF-analysaattoreilla.

VULCAN LIBS-analysaattoreita on kolme mallia, jotka on kalibroitu eri metalliseoksille:

vulcan_features.png

LIBS-analysaattorin toimintaperiaate

LIBS-analysaattorin käyttö ei vaadi säteilyturvallisuuslupaa (vrt. XRF-analysaattorit, joille lupa vaaditaan).

  

Ota yhteyttä ja kysy lisää