Imina mikro- ja nanokoestus

Imina Technologies MiBOT™

 

Iminan valmistamat MiBOT™ robotteja käytetään mikro- sekä nanorakenteiden sähköiseen karakterisointtiin.

 

MICRO tuoteperheen MiBOT™ robotit on tarkoitettu hyödynnettäväksi valomikroskoopin kanssa. Valomikroskoopin erotuskyky on riittävä mikrometrien kokoisten rakenteiden havainnointiin ja MiBOT™ robotin ohjaamiseksi oikealle kohdalle. MICRO tuotesarja liiketarkkuus X,Y suunnassa on 100nm, jolloin mikrorakenteisiin kohdistaminen on helppoa.

 

NANO tuoteperheen MiBOT™ robotteja hyödynnetään useimmiten elektronimikroskooppien kanssa, sillä NANO tuoteperheen liiketarkkuus X,Y suunnassa on 1nm. Elektronimikroskooppi mahdollistaa nanometrien kokoisten rakenteiden havainnoinnin sekä NANO MiBOT™ robottien ohjaamisen oikealle kohdalle, tällöin pienimmätkin rakenteet voidaan karakterisoida. Useimmat elektronimikroskoopit ovat yhteensopiva MiBOT™ robottien kanssa, mutta elektronimikroskoopin kammion koko voi vaikuttaa asennukseen. Meiltä saa tarvittaessa lisätietoja.

 

MICRO tuoteperheen MiBOT™ robotit on mahdollista päivittää NANO tuoteperheen MiBOT™ roboteiksi elektroniikkapäivityksellä

Robot MICRO
Mikromanipulaattori

  • Yhteensopiva valomikroskooppien kanssa
  • 100 nm liiketarkkuus (X,Y)
  • Paino 12g ilman näytealustaa

Iminan mikromanipulaattori on suunniteltu hieman suurempien rakenteiden tutkimukseen, jolloin valomikroskooppi on riittävä robotin hallintaan ja rakenteiden näkemiseen. MICRO tuotesarjan robotit ovat kuitenkin myös yhteensopivia elektronimikroskooppien kanssa käytettäviksi. MiBOT™ robotti asetetaan näytealustan päälle, jossa se pysyy magneettien avulla. Robottia liikutellaan erillisellä ohjaimella tai Precisio ohjelman avulla.

Robot NANO
Nanomanipulaattori

  • Yhteensopiva useimpiin SEM kammioihin
  • 1 nm liiketarkkuus
  • Paino: 12g ilman näytealustaa

Iminan nanomanipulaattoria käytetään useimmiten elektronimikroskooppien yhteydessä, mutta NANO tuotesarjan manipulaattoria voidaan käyttää myös valomikroskoopin kanssa. MiBOT™ robotti asetetaan näytealustan päälle, jossa se pysyy magneettien avulla. Robottia liikutellaan erillisellä ohjaimella tai Precisio ohjelman avulla.

Lataa esite

Näytealusta ja valomikroskooppi kokonaisuus
mikromanipulaattoreille

  • Näytealusta
  • Valomikroskooppi
  • Elektroniikka

 

Imina Technologiesin pakettiratkaisu, kun tarvitaan mikromanipulaattoreita sekä valomikroskooppi

Mikromanipulaattorit (Robot MICRO) myydään erikseen

Soita 010 328 9980 ja kysy lisää Pyydä demo tai jätä yhteydenottopyyntö