Kaivos- ja malmianalyysitX-MET analysoi ja luokittelee kairasydämet, soijanäytteet, maa-ainekset ja malminäytteet luotettavasti. Mittauksen voi tehdä suoraan näytteen pinnalta, muovipussin läpi tai näytekupissa. Laitteessa on valmiina tehdaskalibroinnit sekä pienille pitoisuuksille (Soil-ohjelma) että suuremmille pitoisuuksille (Mining-ohjelma). Lisäksi X-METiin voi tehdä itse omilla näytteillä mittaustarkkuutta parantavia sovelluskohtaisia (empiirisiä) kalibrointeja.

Laitteeseen saa integroidun kameran, jonka avulla voi valita mittauskohdan tarkasti ja helposti. Kaikki tulokset tallentuvat automaattisesti sekä laitteeseen että haluttaessa myös pilvipalveluun. Tällöin kentällä tehtävät mittaustulokset voi nähdä ajantasaisesti verkossa olevalta tietokoneelta missä vain.

X-MET8000 Geo - Soil
XRF-analysaattori

  • Maaperänäytteille
  • PIMA-mittauksiin
  • Röntgenputki 50 kV

Maaperän raskasmetallimäärityksiin (mm. V, Cr, Ni, Cu, Zn, As, Cd, Hg, Pb). Erittäin luotettava ja stabiili laite vaativiin kenttämittauksiin. GPS:llä saa talteen mittauspaikan koordinaatit ja tulokset voi tallentaa suoraan pilveen.

Lataa esite

X-MET8000 Geo - Soil/Mining XRF-analysaattori

  • Malminetsintään
  • Malmien analysointiin
  • Röntgenputki 50 kV

Tehdaskalibroinnissa kattava valikoima alkuaineita, myös Mg, Al, Si. Tulokset saadaan myös suoraan oksidimuodossa. GPS:llä saa talletettua mittauspaikan koordinaatit ja tulokset voi tallentaa suoraan pilveen.

Lataa esite
Soita 010 328 9980 ja kysy lisää Pyydä demo tai jätä yhteydenottopyyntö