Uusi X-MET 8000X-MET 8000


Oxfordin uudella X-MET8000 analysaattorilla metalliseosten alkuaineanalyysit ja laadun tunnistus (Grade ID) tapahtuu  nopeasti ja luotettavasti. 50kV:n röntgenputken ja SDD detektorin ansioista laitteen analyyttinen suorituskyky ja ominaisuudet ovat omassa luokassaan:

  • laite on kevyt ja pienikokoinen, kenttäkäyttöön suunniteltu
  • helppo käyttöliittymä ja selkeät valikot
  • erittäin luotettava ja varmatoiminen Linux-käyttöjärjestelmä
  • analyysien tarkkuus on kannettavien XRF-analysaattoreiden parasta luokkaa
  • alkuaineiden määritysrajat ovat alhaiset
  • tulosten helppo tallennus ja raportointi joko excel-muotoon tai PDF-dokumentiksi
  • akun kesto jopa 10-12 tuntia yhtäjaksoista mittausta
  • käyttäjällä mahdollisuus tehdä omia kalibrointeja erikoissovelluksiin


IP54 / NEMA3 suojausluokka eli laite on hyvin suojattu pölyltä ja roiskevedeltä.

Katso video:

Mittausikkuna kestää kovaakin käyttöä ja teräviä kappaleita, eikä hajoa helposti.

Katso video:

 PMI & Materiaalin tunnistus

X-MET on valmiiksi kalibroitu useille metalliseoksille. Teräkset, nikkeli-, kupari- ja kobolttipohjaiset seokset sekä myös alumiiniseokset, saadaan analysoitua ja tunnistettua muutamassa sekunnissa. Mittaustuloksena kemiallinen koostumus (Cr 18,2%, Ni 8,1%, Mo 2%,...) ja seoksen tunnistus (esim. 316 haponkestävä)

Monipuoliset raportipohjat mittaustulosten raportointiin ovat helposti käyttäjän muokattavissa. Kameraoptio helpottaa tähtäämistä pieneen/kapeaan kohtaan, esim hitsisaumaan.

Lataa esite ja lue lisää...


Kierrätysmetallin lajittelu

X-MET on valmiiksi kalibroitu useille metalliseoksille. Teräkset, nikkeli-, kupari-, koboltti- ja alumiiniseokset sekä monet erikoiseokset, saadaan analysoitua ja tunnistettua muutamassa sekunnissa. Mittaustuloksena kemiallinen koostumus (Cr 18,2%, Ni 8,1%, Mo 2%, Cu 0,2%...) ja seoksen tunnistus (esim. 316 haponkestävä).

X-MET on suunniteltu kovaan kenttäkäyttöön. Mittaustulokset säilyvät stabiileina muuttuvissa olosuhteissa kuukaudesta toiseen. Mittausikkunaan on saatavilla myös vahvistettu verkkorakenne ("Shield"), joka kestää hyvin terävien lastujen ja kulmien kolhaisut.

Lataa esite ja lue lisää...RoHS testaukset

Eletroniikka-, muovi- ja metalliosien tarkastus on kannettavalla X-MET analysaattorilla nopeaa ja helppoa. Laite on valmiiksi kalibroitu määrittämään kiellettyjen alkuaineiden Cd, Hg, Pb, Cr ja Br pitoisuudet ppm-yksikköinä.

Tulosruudulla näkyy selkeästi väreillä korostaen onko alkuaineen pitoisuus alle RoHS-direktiivin hyväksymisrajan (vihreä väri) vai onko alkuainetta yli hylkäysrajan (punainen varoitus). Jos pitoisuus on hyväksymisrajan tuntumassa, ohjaa laite keltaisella värillä käyttäjää tekemään lisätutkimuksia mitatusta komponentista ja varmistamaan sen kelpoisuuden.

 


Samalla laitteella voidaan analysoida myös monia muita materiaaleja ja määrittää niiden alkuainekoostumus, kuten esimerkiksi metalliseosten analysointi ja kauppalaadun tunnistus (ks. enemmän yllä PMI-kohdassa).

Lataa esite ja lue lisää...


Ota meihin yhteyttä
, jos tarvitset lisää tietoa. Kerromme mielellämme X-MET analysaattoreiden soveltuvuudesta eri käyttökohteisiin !