Liikuteltavat OES-analysaattoritPMI-MASTER
Smart

  • Pieni
  • Kannettava
  • Akkukäyttöinen
  • Hiilen analysointi
  • C, S, P, B, N, Al, Si, Mg, Ti, Cr, Ni, Mo, Cu, Co... %


Katso tästä esimerkkinä teräksille

mittausohjelmat ja kalibrointialueet...


Ainoa todella kannettava ja kenttäkäyttöinen OES-analysaattori, jolla muiden alkuaineiden ohella myös matalien hiilipitoisuuksien (< 0.03%) määritys onnistuu. Analyysitarkkuus on vertailukelpoinen suurempien laitteiden kanssa.

Pienen koon ansioista laitteen voi viedä hankaliin paikkoihin, joihin on vaikea päästä tekemään analyysejä. Akun lataus kestää noin 100-200 mittausta. Kuljettamiseen on saatavana hyvät kuljetuslaukut, joilla laitteen lähettäminen rahtina sujuu luotettavasti.

Analyysiohjelmat terästen lisäksi mm. alumiini-, kupari-, nikkelipohjaisille metalliseoksille

Lataa esite...
PMI-MASTER Pro

 

 

 

 

Katso tästä esimerkkinä teräksille

mittausohjelmat ja kalibrointialueet...


Tehdaskäyttöön, tuotantotiloihin tai varastoon liikuteltava analysaattori. Samalla laitteella voi analysoida monenlaisia metalliseoksia, mm. matalaseosteisia teräksiä, hiiliteräksiä, ruostumattomia ja haponkestäviä teräksiä, valurautoja (white cast iron), nikkeliseoksia ja alumiiniseoksia sekä kupari-, pronssi- ja messinkiseoksia.

Laite voidaan varustaa erityyppisillä mittapäillä mittaus- ja analyysitarpeen mukaan. Nopeaan teräslaatujen lajitteluun tai tarkkaan analyysiin (myös C, S, P, B) on oma mittapäänsä. Akkukäyttö optiona.

Lataa esite...
TEST-MASTER Pro

 

 

 

 

Katso tästä esimerkkinä teräksille

mittausohjelmat ja kalibrointialueet...


TEST-MASTER soveltuu kohteisiin, jossa analyyseja tai metallilaatujen lajittelua tehdään paljon ja laite on jatkuvassa käytössä. Tyypillisiä käyttöpaikkoja ovat terästehtaiden tuotannon laadunvalvonta, putkien ja tankojen tarkistusanalyysit ja varastolaatujen tarkistukset. Esimerkkinä ST 37/52 tai 304/304L erottelut.

Nopea teräslaatujen lajittelu "ilmapoltolla" (= ei argon kaasua) tai tarkka analyysi argonia suojakaasuna käyttäen.

Analyysiohjelmat kaikille yleisimmille metalliseoksille, kuten teräksille ja valuraudoille (white cast iron), alumiini- ja nikkeliseoksille, kupari-/pronssi-/messinkiseoksille, kobolttiseoksille sekä monille muille metalliseoksille.

Lataa esite...