Tarvikkeet hieiden ja näytteiden valmistukseenAkasel ApS (Tanska) valmistaa laadukkaita tarvikkeita materialogisten näytteiden valmistukseen. Yritys panostaa voimakkaasti omaan tuotekehitykseen ja uusiin tuoteinnovaatioihin, tarkkoihin tuotespesifikaatiohin sekä myös nopeisiin toimituksiin asiakkailleen. Tutustu Akaselin tuoteluetteloon ja pyydä tarjoustamme !

  • Katkaisulaikat
  • Jäähdytysnesteet katkaisuun
  • Kuuma-/kylmävaluaineet
  • Hiomapaperit
  • Timanttilevyt hiontaan
  • Kiillotuskankaat
  • Suspensiot
  • ja muut tarvikkeet...

Akasel-tuoteluettelo
Lataa (1 MB)

 The Great People of Metallography - Akaselin toimintatapa:

OHJEET näytteiden valmistukseen materiaalityypin mukaan. Helppolukuinen ja selkeä "Aka-Brief" ohjeistaa ykstyiskohtaisesti näytteen hiomisen ja kiillotuksen 3-5 vaihetta. Mikroskooppikuva jokaisen vaiheen jälkeen näyttää miltä pinnan pitää kyseisessä vaiheessa näyttää.

Katso esimerkkinä ohje keskikovien metallien hiomiseen ja kiillottamiseen:
Medium Hard Material 150-450HV

KÄYTTÖOHJE jokaiselle tuotteelle selkeine kuvineen ja vinkkeineen. Paljon käytännöllisiä ohjeita hyvän pinnanlaadun saamiseksi ja mainintoja tyypillisistä virheistä, joiden seurauksena näytteen pinta voi jäädä huonoksi seuraavaa vaihetta varten.

Katso esimerkkinä käyttöohje timanttihiomalevyn käytöstä: Manual Aka-PiattoOta yhteyttä
ja kerro minkälaisia näytteitä haluat valmistaa tai mitkä näytetyypit aiheuttavat tällä hetkellä vaikeuksia. Autamme mielellämme löytämään nopeammat ja paremmat valmistusmenetelmät vaikeille näytteille. Pyydä vastaavia ohjeita muille näytetyypeille:

Brass
Ceramic Capacitors
Titanium Alloys
Aluminium Alloys
Plasma Spray Coated Parts
Coated Sintered Carbides
Stainless and Duplex Steels
Titanium Fasteners

Carbon Composite
Soft Material (metal) 50-150HV
Medium Hard Material 150-450HV
Hard Material 450-2000HV
Electronics Parts
Cast Iron
Zinc Coated SteelAKASEL DEMOSETIT ovat valmiita paketteja näytteenvalmistukseen. Setti sisältää yksityiskohtaiset ohjeet ja manuaalit (ks. alla) sekä kaikki tarvikkeet valitun näytetyypin valmistukseen. Demosetillä voit helposti ohjetta seuraten kokeilla kuinka näytteesi valmistetaan tai pyytää asiantuntijamme paikalle näyttämään valmistusmenetelmän vaihe vaiheelta.

Demosetti sisältää:

- Aka-Brief ohjeen
- Käyttöohjeen vinkkeineen jokaisen vaiheen tekemiseen
- Hiontalevyt, kiillotuskankaat ja suspensiot Aka-Brief ohjeen mukaisesti